Acasă Actualitate Zece medalii obținute de rutierii CSUVT la Campionatele Naționale de Ciclism și...

Zece medalii obținute de rutierii CSUVT la Campionatele Naționale de Ciclism și Paraciclism 2022

DISTRIBUIȚI

Clubul Sportiv Universitar „Universitatea de Vest de Vest din Timișoara” a participat în acest weekend, prin echipa de ciclism, la Campionatele Naționale de Ciclism și Paraciclism 2022, unde a obținut rezultate notabile, atât in România, cât și în Moldova. La proba de Contratimp individual, au îmbrăcat tricoul de Campion Național rutierii CSUVT:

  • Locul 1 – Mădălin Gaiță (categoria Master);
  • Locul 1 – Andrei Sobennicov (CN al Republicii Moldova, categoria Elite);
  • Locul 1 – Arman Garibean (CN al Republicii Moldova la categoria U23);

Alți trei sportivi s-au clasat pe podium:

  • Locul 2 – Georgeta Ungureanu (Elite feminin) și titlul de Vicecampioană Națională;
  • Locul 3 – Natalia Mănescu (categoria U23);
  • Locul 3 – Erick Rogoz ( U23).

În proba de Fond, pe un traseu de 120 km, cu un profil foarte vălurit, echipa a obținut Locul 2 – prin Georgeta Ungureanu și Locul 3 – prin Natalia Mănescu. Din pacate, mezinul nostru, Alin Toader, a căzut periculos în timp ce era în evadare. Erick Rogoz a căzut, la rândul lui, pe unul dintre virajele foarte periculoase, din cauza carosabilului ud, după o ploaie torențială, dar a ajuns la finish pe locul 5. Mihai Băbăiță a fost în evadare peste 120 de km, dar a trebuit să lase pedala după un incident de cursă și a ajuns pe locul 9. Peste Prut, titlul de Campion Național a fost păstrat de Andrei Sobennicov, urmat de Arman Garibean.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Felicitări întregii echipe de ciclism din cadrul CSUVT pentru momentele de adrenalină, sportivitate și pentru cele 10 medalii câștigate, între care se află 4 medalii de aur, 3 de argint și 3 de bronz! Echipa de ciclism a CSUVT este motivată, forțându-și limitele în fiecare etapă sau competiție, și promite rezultate tot mai bune, obținute prin muncă și inspirație. Lanț întins, rutierilor CSUVT!”

 

Comentarii

comentarii