Acasă Eveniment Zece persoane, arestate preventiv şi alte două, în arest la domiciliu, într-un...

Zece persoane, arestate preventiv şi alte două, în arest la domiciliu, într-un dosar de trafic de droguri şi substanţe psihoactive

DISTRIBUIȚI

Zece persoane au fost arestate preventiv şi alte două sunt cercetate în arest la domiciliu într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT Iaşi, fiind suspectaţi că au vândut droguri şi substanţe psihoactive unor consumatori din judeţul Iaşi.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu poliţişti din cadrul B.C.C.O. Iaşi, au pus în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Iaşi, Neamţ, Galaţi şi Ţimiş, într-un dosar în care se fac cercetări pentru trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

”În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022, mai mulţi inculpaţi de pe raza oraşului Târgu Frumos, judeţul Iaşi, au comercializat droguri de mare risc, droguri de risc şi substanţe cu efecte psihoactive consumatorilor de astfel de substanţe de pe raza jud. Iaşi. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea a 12 inculpaţi şi, la data de 25.11.2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi a dispus arestarea preventivă a 10 inculpaţi şi măsura arestului la domiciliu faţă de doi inculpaţi”, a anunţat, sâmbătă, DIICOT.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Timişoara, B.C.C.O. Galaţi, B.C.C.O. Bacău, Poliţia Oraşului Târgu Frumos, I.T.P.F. Iaşi şi jandarmilor din cadrul din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Iaşi, Galaţi şi Timiş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Comentarii

comentarii