Acasă Eveniment Zece persoane sunt rănite, iar traficul este blocat, în urma unui accident...

Zece persoane sunt rănite, iar traficul este blocat, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz și un autoturism

DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe DN 68A Făget-Coșevița, la kilometrul 45, în zona localității Coșava, județul Timiș, s-a produs un accident rutier între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

În urma impactului, zece persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului.

Traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 11.00.

”Duminică, 09.06.2024, în jurul orei 09:40, pompierii din cadrul Secţiei Făget şi Detaşamentului Lugoj au fost solicitaţi să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI şi prim ajutor în urma unui accident rutier produs în localitatea Coşeviţa. La locul evenimentului au fost alocate o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD, precum şi elicopterul SMURD Caransebeş, şi o ambulanţă SAJ cu medic”, a transmis ISU Timiş.
 
Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. În maşină erau două persoane, iar în microbuz se aflau 8 persoane.
 
”În urma evenimentului, două persoane din microbuz au ramas încarcerate. Cele două victime au fost descarcerate şi predate echipajelor medicale; o victimă de sex feminin, conştientă şi cooperantă şi o altă victimă de sex feminin, în stare inconştientă. Celelalte persoane implicate sunt evaluate medical la faţa locului. Cele doua persoane din autoturism refuză transportul la spital”, a mai precizat ISU Timiş.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Comentarii

comentarii