Acasă Actualitate Zeci de amenzi pentru șoferii care au parcat ilegal sau au intrat...

Zeci de amenzi pentru șoferii care au parcat ilegal sau au intrat în zone interzise din Timișoara

297
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au dat zeci de amenzi în ultimele două zile pentru șoferii care au parcat aiurea și au pătruns cu mașinile în zone în care accesul este interzis.

Polițiștii locali au acționat în ultimele două zile în centrul Timișoarei pentru verificarea modului în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la oprirea, staționarea ori pătrunderea în zone în care este interzis accesul autovehiculelor.

În ultimele două zile au fost aplicate un număr de 144 de colante autoadezive, în urma cărora conducătorii auto au fost invitați la sediul Poliției Locale pentru întocmirea proceselor verbale de constatare a contravenției, dar și sancțiuni conducătorilor auto care s-au prezentat la autovehicule în momentul verificărilor. În cursul zilei de ieri au fost aplicate un număr de 43 de sancțiuni și colante, inclusiv pe str. A. Pacha, unde frecvent s-a constatat încălcarea legislației de către conducătorii auto care parchează autovehiculele în zona pietonală. În cursul zilei de astăzi, din totalul de 101 colante și sancțiuni aplicate, 40 au fost în zona Palatului Dicasterial, dar și în parcul din apropiere, unde de asemenea, se constată frecvent nerespectarea indicatoarelor rutiere. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte prevederile legale pentru a nu fi sancționați.

Comentarii

comentarii