Acasă Eveniment Zeci de mii de țigarete de contrabandă confiscate la Arad

Zeci de mii de țigarete de contrabandă confiscate la Arad

814
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Sebiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Gurahonț, au depistat ieri la Almaș și Dieci, la domiciliile unor bărbați, peste 42.000 fire țigarete de contrabandă. Tigaretele au fost indisponibilizate, iar bărbaţii sunt cercetați pentru contrabandă.

Ieri, în baza a trei mandate emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gurahonț, polițiștii Secției 9 rurale Sebiș, sprijiniți de polițiștii posturilor Almaș, Buteni și Dieci, au desfășurat trei percheziții la locuințele unor bărbați bănuiți că ar fi comercializat țigarete de contrabandă.

În urma percheziiţiilor efectuate la locuința unui bărbat de 42 de ani, din Dieci, au fost depistate și ridicate 160 fire țigarete netimbrate, iar din locuința unui bărbat de 65 de ani, din Almaș, au fost depistate și ridicate 42.700 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar bărbaţii sunt cercetați pentru contrabandă.

La percheziţii au participat şi un tehnician criminalist din cadrul Poliției orașului Ineu și un conductor câine din cadrul Serviciului Criminalistic. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi bărbaţi.

Comentarii

comentarii