Acasă Actualitate Zeci de români, blocaţi pe aeroportul din Dortmund, după ce Wizz Air...

Zeci de români, blocaţi pe aeroportul din Dortmund, după ce Wizz Air a anulat două curse, spre Timişoara şi Cluj Napoca

DISTRIBUIȚI

Noapte cumplită pentru zeci de pasageri români care ar fi trebuit să revină acasă din Germania. Oamenii au fost nevoiţi să doarmă în Aeroportul din Dortmund, pe paturi pliante, după ce compania aeriană Wizz Air a anulat miercuri două curse, una spre Timişoara şi cealaltă spre Cluj Napoca. Fără nicio explicaţie, spun pasagerii.

Cele mai noi informaţii pe care le-au primit pasagerii au fost referitoare la o cursă care pleacă joi la 14.10 (ora României) din Dortmund către Cluj-Napoca, însă oamenii nu îşi fac mari speranţe. Asta din cauza faptului că aşteaptă de pe parcursul zilei de miercuri să ajungă în România.

Unii dintre pasageri s-au reorientat către avionul care a plecat spre Budapesta, iar alţii au aşteptat un răspuns din partea companiei aeriene, răspuns care a venit miercuri seară. Oamenii au fost îmbarcaţi într-un avion, au stat o oră şi jumătate după îmbarcare, iar mai apoi, pilotul le-a transmis că şi această cursă se anulează.

Oamenii au coborât în aeroport, şi mai apoi, nu au mai primit nicio informare din partea  companiei aeriene. Unii dintre ei au încercat să îşi caute cazare, era destul de greu să facă lucrul acesta, iar cei mai mulţi dintre ei au preferat să doarmă în aeroport până în această dimineaţă.

Oamenii sunt nemulţumiţi şi obosiţi, iar unii dintre ei sunt însoţiţi de copii.

Comentarii

comentarii