Acasă Actualitate Zeci de străzi din Giroc sunt aduse la condiții mai bune, prin...

Zeci de străzi din Giroc sunt aduse la condiții mai bune, prin pietruire sau reprofilare

DISTRIBUIȚI

În aceste zile, zeci de străzi din întreaga comună Giroc, sunt aduse la condiții mai bune, prin pietruire sau reprofilare. Este a treia etapă din acest an, dar cea mai amplă. 
 
Cu siguranță, mult mai bună era asfaltatea celor 29 de străzi propuse prin programul național Anghel Saligny. Doar că guvernul și cei care au decis în teritoriu nu a dorit acest lucru. În altă ordine de idei, până luni se pot scoate la stradă  resturile vegetale și crengile, pentru curățenia de toamnă. Vineri, în Giroc,  printre cei care pregăteau crengile se afla un consătean de aproape 84 de ani, domnul Ioan Bociu. Tot vineri, cu ajutorul unei firme de profil, s-a igienizat și zona de depozitate a deșeurilor din cimitirul Giroc. Sâmbătă, acțiunea continuă la Chișoda, astfel că de 1 noiembrie, când îi comemorăm pe cei plecați dintre noi, spațiile să fie curate. Vă mulțumesc pentru sesizări și răbdare, atunci când lucrurile merg mau greu!
P.S: Sunt în tandem cu Virtosu Dan, viceprimar  și continuăm împreună, pentru binele comunității” – spune Dorin Petru Aga.

Comentarii

comentarii