Acasă Cultura Zilele Aradului 2022. Mare concert de jazz, în parcul „Mihai Eminescu

Zilele Aradului 2022. Mare concert de jazz, în parcul „Mihai Eminescu

DISTRIBUIȚI

În cadrul Zilelor Aradului, ediția 2022, marți 23 august, în parcul „Mihai Eminescu“, va avea loc Jazz Concert, cu Ribozom, Jazz Bit și Peet Project.

Ribozom este o trupă de rock, metal și hard-rock fondată în anul 2021 la Arad.

Jazzy Bit din Timișoara. JazzyBIT este un trio de loud jazz din Timișoara (România) format din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), ce oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk.

Peet Project (Ungaria)

Peet Project este una dintre cele mai de succes trupe din Ungaria, cariera lor începând în 2009, moment în care au câştigat marele premiu al unui concurs de compoziţie şi interpretare jazz din Ungaria.

Din acel moment, până la momentul prezent sunt cei mai recunoscuţi artişti de jazz al Ungariei şi totodată sunt invitaţi la principalele festivaluri de jazz din SUA. De atunci au câştigat premiul „Artistul debutant al anului 2013” şi „Cel mai bun album de jazz 2017” în SUA (la Catalina Island JazzTrax Festival).

După ce au gustat pentru prima dată succesul Billboard în 2015 cu single-ul Jazz and Wine, în 2017lansează hitul de primăvară Rosy Cheeks împreună cu legendarul saxofonist Dave Koz, piesă care a trecut prin mâinile magice al producătorului câştigător al unui premiu Grammy, Paul Brown. Piesa Rosy Cheeks a stat în Billboard Smooth Jazz TOP 30 timp de 14 săptămâni.

 

 

Comentarii

comentarii