Acasă Actualitate Zilele Carierei 2018, la UPT

Zilele Carierei 2018, la UPT

DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează cea de a XII-a ediție a Zilelor Carierei, în perioada 28-29 martie, cel mai mare târg universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți din România.

Lucian Ronkov, Departamentul de Comunicare al UPT, spune că 60 de companii și-au anunțat prezența la eveniment și promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare. Deschiderea festivă a evenimentului va avea loc în 28 martie 2018, la ora 10, iar pe parcursul celor două zile, între orele 10:00-17:00, la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc, sunt așteptați, recomandabil cu CV-ul, toți cei interesați să își gasească oportunități de carieră.

Noutatea acestei ediții o constituie lansarea unui website de carieră, www.cariere.upt.ro. Prin intermediul acestuia, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universitatii Politehnica Timșoara, dorește să faciliteze relația dintre studenți, absolvenți și piața muncii. Cu ajutorul platformei, studenții/absolvenții pot identifica ofertele de carieră  disponibile la un anumit moment, iar companiile gasesc candidații cei mai potriviți și cu cea mai bună pregătire în domeniu. Platforma permite reprezentanților companiilor să încarce ofertele de carieră disponibile, iar studenților și absolvenților interesați să le vizualizeze și să aplice pentru ele. În cadrul Zilelor Carierei, firmele participante vor organiza tombole și concursuri tematice unde se pot câștiga numeroase premii.

 

Comentarii

comentarii