Acasă Actualitate Zilele Carierei 2021 – cel mai important târg de joburi- la UP...

Zilele Carierei 2021 – cel mai important târg de joburi- la UP Timișoara

DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), organizează, în perioada 25 – 29 octombrie 2021, cea de-a XIX-a ediție a celui mai important târg de joburi din vestul țării – Zilele Carierei – care acum beneficiază de o durată mult mai mare.

Lucian Ronkov a explicat că astfel companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vor răspunde la toate întrebările celor interesați.

Manifestarea este dedicată studenților și absolvenților interesați să identifice oportunitățile oferite de companii: stagii de practică, intership-uri, locuri de muncă part-time sau full-time. În aceeași măsură, acțiunea are ca scop întărirea parteneriatelor între mediul economic și Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimentul se va desfășura online, între orele 10:00-16:00, timp în care studenții pot accesa ofertele companiilor și pot interacționa cu reprezentanții acestora prin intermediul standurilor virtual disponibile la: https://www.zilelecarierei.upt.ro/companii.

Totodată, în cadrul conferințelor organizate online, studenții pot intra în direct cu reprezentanții companiilor și pot aplica direct pentru ofertele de carieră în cadrul standurilor virtuale. Detaliile legate de conferințe (tema, ziua și ora), precum și intregul program al evenimentului sunt disponibile pe website-ul https://zilelecarierei.upt.ro. https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/.

La finalul fiecărei conferințe se va organiza câte o tombolă, la care participanții pot câștiga premii substanțiale.

 

 

Comentarii

comentarii