Acasă Actualitate Zilele Facultatății de Management în Producţie şi Transporturi aduc dezbateri ştiinţifice şi...

Zilele Facultatății de Management în Producţie şi Transporturi aduc dezbateri ştiinţifice şi concursuri

1554
DISTRIBUIȚI

Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara îşi deschide porţile pentru cel de-al doilea an, în cadrul Zilelor MPT, pregătindu-le invitaţilor o paletă diversă de acţiuni atractive, de la dezbateri ştiinţifice până la concursuri până la sportive şi culinare.

“Comparativ cu istoria Universităţii Politehnica suntem o facultate relativ nouă, dar care inovează şi se adaptează realităţilor actuale. Organizăm Zilele MPT, dedicate studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor şi profesorilor care fac parte din colectivul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi, precum şi partenerilor şi absolvenţilor noştri”, spune decanul Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi, prof. dr. ing. Marian Mocan.

În prima zi, pe 19.04 manifestările încep la ora 10.00 cu un panel cu absolvenţii MPT, discuţii despre Experienţe şi oportunităţi la Parlamentul European, Experienţe ERASMUS, Prezentare lucrări ştiinţifice, Premiere şi echipe sportive, Expoziţie-concurs de artă culinară (curtea MPT), Concursul MPT are talente (restaurantul universitar), iar ziua va fi încheiată cu o seară culturală şi dans (ora 20.00).

Pe 20.04, tot de la ora 10.00 încep întâlnirile, cu o inedită Inaugurare Atelier Digital Google la MPT, urmată de Dezbateri pe ateliere: logistică & transporturi, Calitate & inovare, Comunicare & resurse umane -IHM Total Consult, Antreprenoriat & Surse de finanţare a afacerilor, Manager vs leader – Elba, iar între orele 11.00 -12.00 are loc întâlnirea invitaţilor de la alte instituţii cu conducerea MPT.

Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi a fost înfiinţată în 1996, ca urmare a cererii tot mai mare pentru specialişti în inginerie economică şi management.

Comentarii

comentarii