Acasă Actualitate Zilele Lacului Surduc: proiecții pe apă, concursuri și concerte. Cazare la… cort

Zilele Lacului Surduc: proiecții pe apă, concursuri și concerte. Cazare la… cort

DISTRIBUIȚI

A patra ediție a Zilelor Lacului Surduc va avea loc în perioada 16-17 iunie. De data aceasta, acțiunea va avea loc pe apă și pe mal, nu va mai fi un show aerian, ca la edițiile anterioare.

Vor fi două scene pe malul lacului, un beach bar, concursuri pe lac cu bărci dragon, vor fi prezenți meșteri populari care vor face oale din lut și, surpriza acestui an, va fi o proiecție pe un ecran de apă cu principalele obicetive turistice din Timiș.

„Vom avea pe Lacul Surduc o hologramă, o primă proiecție pe un ecran de apă și lasere. O proiecție care va reproduce anumite obiective din Timiș. Vom avea două scene pe malul lacului, spectacolul muzical se creionează ca un concert diferit. Vrem să atragem mai mulți tineri înspre Surduc. Din Timișoara până pe lac poți să faci pe autostradă 40-45 de minute. Vom avea un beach bar la scena mică. Vom reveni cu detalii mai exacte la finalul acestei săptămâni legate de numele care vor fi pe scenă, programul muzical. Vor fi și meșteri care vor veni și vor lucra, vor face oale de lut și sculptură în lemn. Vom avea două ambarcațiuni dragon, pe care publicul se va putea întrece în echipe de până la 10 persoane”, a spus Delia Barbu, directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în Timiș.

Programul complet va fi disponibil pe site-ul http://turismtimis.ro. Tot aici veți găsi și locul unde veți putea campa cu cortul, gratuit, în cele două zile. Locurile de cazare din zonă sunt puține și, de obicei, ocupate. La Surduc ajungeți cu mașina, pe autostradă, în aproximativ 45 de minute.

Comentarii

comentarii