Acasă Actualitate Zilele Porților Deschise, la Universitatea Politehnica Timișoara. Superoferta educațională 2022 -2023

Zilele Porților Deschise, la Universitatea Politehnica Timișoara. Superoferta educațională 2022 -2023

DISTRIBUIȚI

În zilele de 12 – 13 mai 2022, Universitatea Politehnica Timișoara organizează Zilele Porților Deschise. Elevii și cadrele didactice din sistemul preuniversitar sunt invitați să descopere, cu această ocazie, laboratoarelor facultăților, experimentele care se pot face aici, și să viziteze întregul campus al UPT.

De asemenea, grupurile vor avea posibilitatea de a participa și la evenimentul Zilele Carierei UPT – ediția 2022, organizat în perioada 11-12 mai 2022, la Cantina Universitară UPT.

Invitațiile de participare au fost deja transmise unităților de învățământ, împreună cu lista laboratoarelor ce pot fi vizitate, de la Data Center, Internet of Things, Inteligență Artificială, Tehnologii electrochimice, Surse de energie, Cristalografie, până la Geotehnică, Televiziune, Automatizări, Automate programabile, Fabricație aditivă, Analiza mișcării corpului uman, Investigații ecologice, Măsurări 3D, Materiale și structuri inteligente, Roboți, Proiectare și imprimare 3D, Traducere și interpretare.

Nu în ultimul rând, elevii și cadrele didactice însoțitoare vor putea vizita bazele sportive ale Universității Politehnica Timișoara, Biblioteca UPT, cea mai modernă din mediul universitar, sau laboratorul interactiv de fizică Experimentarium, din Parcul Rozelor, unde se pot susține peste 300 de experimente interesante.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii