Acasă Actualitate Ziua Constituției României – marcată într-un mod aparte la Timișoara

Ziua Constituției României – marcată într-un mod aparte la Timișoara

DISTRIBUIȚI
La Timișoara, a fost marcată Ziua Constituției României într-un mod aparte, prin invitați prestigioși, cu dedicație pentru științele juridice, vineri, 8 decembrie 2023, la Muzeul de Artă din Piața Unirii.
 
În organizarea Universității de Vest din Timișoara, prin Facultatea de Drept, în colaborare cu Editura Universul Juridic, a avut loc lansarea cărților Despre arhitectura juridică a libertății / Studii de drept civil / În apărarea democrației constituționale.
Lucrările au fost semnate de maestrul Valeriu Stoica, fost președinte PNL, fost ministru al justiției, profesor de drept civil la Facultatea de Drept a Universității București. 
Cărțile aduc o valoroasă contribuție în specialități ale dreptului și sunt propuse cititorilor de unul dintre fondatorii Institutului de Magistrați din România și decan al acestei instituții.
 
“Am fost onorat să particip, odată cu aniversarea a 32 de ani de la referendumul pentru adoptarea Constituției României, la un eveniment strălucit, atât prin ideile și valorile promovate, cât și prin  anvergura invitaților, alături de maestrul Valeriu Stoica aflându-se decanul Facultății de Drept din UVT, Lucian Bercea și universitarii juriști Valentin Constantin și Irina Sferdian”, a fost mesajul prof. Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Comentarii

comentarii