Acasă Actualitate Ziua de Vest şi Direcţia Regională de Poştă Timişoara premiază factorii poştali...

Ziua de Vest şi Direcţia Regională de Poştă Timişoara premiază factorii poştali din vestul ţării

570
DISTRIBUIȚI

Ziua de Vest şi Direcţia Regională de Poştă Timişoara au demarat campania „Ziua de Vest te răsplăteşte”, prin care premiază factorii poştali din vestul ţării. Campania este organizată în cadrul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara, în cele patru judeţe din subordine: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.
Campania se adresează factorilor poştali ce îşi desfăşoară activitatea în cele patru judeţe si are ca scop premierea factorilor poştali care încheie cel mai mare număr de abonamente la cotidianul regional „Ziua de Vest”, în decursul unei luni calendaristice. Pentru a intra in concurs, numărul minim de abonamente la cotidianul regional „Ziua de Vest”, încheiate de către un factor poştal este de 10/lună calendaristică. Este premiat factorul poştal cu cele mai multe abonamente încheiate, iar dacă exista mai mulţi factori poştali ce au încheiat 10 sau peste 10 abonamente într-o lună calendaristică la cotidianul regional „Ziua de Vest”, vor fi toţi premiaţi.
Premiile,ce constau în aparate electrocasnice, vor fi acordate lunar, după verificarea numărului de abonamente încheiate la cotidianul regional „Ziua de Vest”. Câştigătorii vor fi anunţaţi de Direcţia Regională de Poştă Timişoara şi cotidianul de regional „Ziua de Vest”.

Comentarii

comentarii