Acasă Actualitate Ziua Internațională a Femeii sărbătorită în PE cu 40 de femei de...

Ziua Internațională a Femeii sărbătorită în PE cu 40 de femei de succes din România

720
DISTRIBUIȚI

De Ziua Internațională a Femeii, între 7 și 8 martie, 40 de doamne din Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri (CAFA) România se vor afla în inima Europei, la Parlamentul European, ca invitate de seamă ale Mariei Grapini, europarlamentar din Timișoara și fondatoarea CAFA.

Gazdă și organizator al conferinței „Femei de succes în Europa”, Grapini le-a pregătit colegelor din CAFA o zi premergătoare sărbătorii lor, plină de evenimente și surprize.

Astfel, pe 7 martie, invitatele Mariei Grapini se vor întâlni cu Asociația Tinerilor Antreprenori din UE și vor asista la conferința „Femei de succes în Europa”, structurată pe două paneluri: „Istorii de succes ale femeilor antreprenor din UE” respectiv „Tinere femei antreprenor de succes în UE”.

În deschiderea evenimentului, vor vorbi europarlamentarul Maria Grapini, ambasadorul Luminița Teodora Odobescu și reprezentanții comisarilor europeni Mariya Gabriel și Elzbieta Bienkowska.

Chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie, Maria Grapini continuă acțiunile din PE, cu simpozionul „Femeia Antreprenor”, organizat de umanistă împreună cu Arthis – Casa de Cultura Belgo-Română.

În deschidere, vor vorbi europarlamentarul Maria Grapini și directorul Arthis, Carmen Hopârtean, pe două teme complementare:  femeia antreprenor în România respectiv femeia antreprenor în UE – succesul în afaceri!

În după-amiaza aceleiași zile, Maria Grapini își așteaptă oaspeții, la Gala Premiilor de Excelență  „Femeia Antreprenor”, eveniment grandios în cadrul căruia se vor decerna Premiul de Excelență Maria Grapini , ediția 2018,  pentru „O femeie antreprenor de succes”, respectiv Premiul de Excelență – Arthis , ediția 2018.

Evenimentul va fi mediatizat în țară, pentru că va fi prezentă și mass-media națională.

 

Comentarii

comentarii