Acasă Actualitate Ziua pământului 2021, la Timișoara 

Ziua pământului 2021, la Timișoara 

808
DISTRIBUIȚI

USAMVB Regele Mihai I al României din Timișoara sărbătorește Ziua planetei pământ 2021, ediția a 51 a, în 22 aprilie, printr-un concurs de fotografii cu tematică generală de gestionarea resurselor – biodiversitate, amenajări ecologice, grădini sau culturi ecologice, reciclarea deșeurilor, educație ecologică.

Pot participa studenții Facultății de Agricultură, atât de la ciclul de licență (zi și IFR) cât și de la ciclul de master. Fiecare participant are dreptul să participe cu maximum 3 fotografii. Fotografiile pot fi făcute cu aparate de fotografiat, telefoane mobile, tablete etc.

Se admit și fotografii imprimate și ulterior scanate la o rezoluție minimă de 600 dpi. Nu se impune o dimensiune a fotografiilor. Formatul fișierelor poate fi *.jpeg, *.bmp, sau * png.

Fiecare fotografie va avea un titlu (nu mai lung de 6 cuvinte) ce va fi specificat în declarația pe proprie răspundere. Se recomandă ca talia fișierelor să nu depășească 6 MB.

Declarația pe proprie răspundere: fiecare participant va completa o declarație (formatul prezentat mai jos) din care să reiasă că fotografiile sunt originale, au fost făcute de participant și nu au mai fost publicate sau dreptul de autor (dacă este cazul). Adresa la care vor fi trimise fotografiile: popescu.george25@gmail.com Termenul-limită: 22 aprilie 2021, ora 16:00.

Primele cinci fotografii (premiul I, premiul II, premiul III, mențiunea I, mențiunea II) vor fi postate pe web-site-ul Facultății de Agricultură, secțiunea dedicată concursului. Jurizarea va fi făcută de membrii comitetului de organizare a concursului, prin acordarea de puncte celor mai bune fotografii. Astfel, fiecare membru, va acorda: 5 puncte pentru fotografia votată la premiul I; 4 puncte – premiul II; 3 puncte – premiul III; 2 puncte – mențiunea I; 1 punct – mențiunea II. Anunțarea clasamentului va fi făcută cel târziu pe data de 05 mai 2021, prin publicare pe site-ul Facultății de Agricultură.

Comentarii

comentarii