Acasă Cultura Ziua porților deschise 2024 la CCAJ Timiș vine cu un caleidoscop de...

Ziua porților deschise 2024 la CCAJ Timiș vine cu un caleidoscop de manifestări cultural artistice

DISTRIBUIȚI

Un inedit seminar de cultură și artă cu Iuliana Tudor și Mihai Morar va avea loc la Centrul de Cultură și Artă a Județului Timiș, vineri, 10 mai 2024, la ora: 19:30, în sala festivă a CCAJT, de pe strada Emanuel Ungureanu Timișoara.

Accesul este liber, în limita locurilor disponibile.

Manifestarea are loc cu prilejul Zilei porților deschise la CCAJT. O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară și  un seminar de cultură și artă cu invitați speciali.

Școala de Arte Timișoara, compartiment al Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș,  vă invită la Ziua Porților Deschise în 10 mai 2024, începând cu ora 17:00, o zi în care toate specializările artistice ale școlii vin în întâmpinarea publicului cu un captivant caleidoscop de activități de la flashmob, la ateliere de arte vizuale, spectacole și expoziții.

Plecând de la noțiunea de esență a artei conceptuale a lui Yves Klein și de la  conceptul că fiecare dintre noi suntem, prin definiție, esențe, am pregătit pentru ziua de 10 mai un eveniment aparte în care ne propunem deschiderea porților cunoașterii, fanteziei, convivialității,  dar și ale casei noastre, Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, dezvăluie Georgiana Necșa, coordonatoarea Școlii de Arte.

Școala de Arte Timișoara, o școală a sufletului plăsmuit din arte și modelat prin puterea educației de calitate, a pregătit pentru această dată o mulțime de surprize.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Judeţean Timiş. Centrul de Cultură și Artă Timiș este instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Timiș, coordonată de profesor Liliana Laichici-pagina oficiala, manager.

 

Comentarii

comentarii