Acasă Actualitate Zmeii, Voinicii, Zânele, Prințesele şi tăticii lor pornesc în aventură, la Iulius...

Zmeii, Voinicii, Zânele, Prințesele şi tăticii lor pornesc în aventură, la Iulius Town, la Father and Son/Daughter Challenge. Bonus, în weekend: Miss & Mister Junior şi cel mai mare festival urban de health & fitness din România

DISTRIBUIȚI

Weekend-ul acesta celebrăm sportul și un stil de viață sănătos, astfel că eşti așteptat, împreună cu familia, în Iulius Town! Tăticii și copiii sunt provocați să participe la aventuri împreună, la Father and Son/Daughter Challenge, iar #BeHealthy Festival Timișoara 2024, cel mai mare festival urban de health & fitness, te provoacă la mişcare, în Iulius Gardens. Sunt pregătite și alte activități pentru cei mici: trenulețul distracției, Miss și Mister Junior 2025 și teatru de păpuși.

O cursă mult așteptată de tătici și pitici are loc sâmbătă, 8 iunie 2024în Iulius GardensFather and Son/Daughter Challenge reunește familia pe un traseu ce garantează aventura, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari. Anul acesta, printre probe se numără: praștia uriașă, lupta baloanelor de săpun, întâlnirea giganților și multe altele. Echipele vor fi împărțite  în patru categorii: Voinicii (6-8 ani), Zmeii (9-12 ani), Zânele (6-8 ani) și Prințesele (9-12 ani). Tăticii vor deveni modelul copiilor lor, inspirându-i şi creând, alături de cei mici, amintiri de neuitat.

Tot sâmbătă, în Iulius Gardens va avea loc cel mai mare festival urban de health & fitness din România. Pentru o zi întreagă, antrenorii de la centrul World Class vor susține clase de fitnessdemonstrații și antrenamente în aer liber, la #BeHealthy Festival Timișoara 2024Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere pe pagina World Class. În plus, vei avea ocazia să îți testezi limitele la Boot Camp-ul pregătit de echipa de antrenori personali. Pentru cei mici vor fi pregătite mai multe activități speciale. #BeHealthy Festival Timişoara 2024 începe de la ora 09.00.

După activitățile de la festivalul de fitness și de la cursa cu tăticii, cei mici sunt așteptați la Trenulețul distracției. Îmbarcarea se face în Atriumul Iulius Mall, în proximitatea magazinului Mango. Accesul este gratuit, iar programul de funcționare este de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 21.00, iar sâmbăta și duminica10.00 – 14.00 și 16.00 – 20.00.

„Căruța cu povești” este povestea pe care marionetele o vor istorisi copiilor prezenţi duminică, de la ora 11.00, în food court. În aceeaşi zi, de la ora 18.00, cei mai mici iubitori de modă vor fi protagoniştii Miss și Mister Junior 2025. Participanții vor prezenta ținutele de zi și de seară, vor susține proba de talent și vor avea un moment muzical. Vino să îți susții preferatul!

Timișoara este pe harta întâlnirilor pentru filmul românesc „Noaptea lui Vlad” – un nou film de familie la Cinema City cu un vibe de Night at the Museum, prezentând personalități din istoria României și un cast pe măsură. Pe 9 iunie, la ora 20.00, fanii vor avea ocazia să se întâlnească la Iulius Town Timișoara cu echipa filmului (Filip Munteanu, Monica Bârlădeanu, George Burcea, Bogdan Farcaș și Marian Olteanu), pentru poze și discuții. Meet&greet-ul va avea loc după sfârșitul filmului.

Comentarii

comentarii