Zoltan Panczel, “părintele francizei din România” , cel care a făcut din prăjiturile Fornetti unele dintre cele mai bine vândute produse de patiserie din România a revenit la conducerea companiei pentru a încerca salvarea de la faliment.
Prăjiturile calde, coapte la vedere, au devenit până la finalul anului 2008, o afacere profitabilă pentru mai mult de 800 de români care au deschis unităţi de comercializare a produselor Fornetti în sistem de franciză, pe un areal extins pe întreaga hartă a României. Compania a reuşit, sub manageriatul lui Zoltan Panczel, să construiască în România, la Hodoni, în judeţul Timiş, o fabrică în doar 100 de zile, la care au fost angajate peste 600 de persoane. De la o producţie de 80 de tone lunar, la sfârşitul anului 2008, Fornetti vindea în România 1.500 de tone de produse de patiserie. Parcul de maşini, care asigură livrarea gratuită a produselor de la fabrică către parteneri, s-a mărit de la trei autoturisme la 130. În cei opt ani în care Zoltan Panczel s-a aflat la conducerea companiei, afacerea Fornetti a devenit sistemul de franciză numărul 1 în România. Fornetti România, master fracizor pentru Fornetti Kft. Ungaria, și-a cerut intrarea în insolvență, cererea fiind admisă de Tribunalului Timișoara pe 19 decembrie 2011. În 2010 cifra de afaceri a companiei a fost de 21,5 milioane de euro, iar pierderile s-au ridicat la 656.000 de euro. În 2009, afacerile Fornetti se situau în jurul valorii de 28 de milioane de euro, iar compania avea un profit de 1,8 milioane de euro. Potrivit site-ului Ministerului de Finanţe compania a terminat însă anul 2010 cu pierderi de 2,8 mil. lei (0,67 mil. euro) și cu datorii totale de 49 mil. lei (11,7 mil. euro).