Acasă Economic Zona Pieței Unirii rămâne fără gaze naturale

Zona Pieței Unirii rămâne fără gaze naturale

421
DISTRIBUIȚI

gaz1Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie a anunțat că este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de luni, 30 iunie 2014, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi: Oituz, Sergent Constantin Mușat, Paul Chinezul, George Coșbuc, Regimentul 5 Vânători, Piața Dr. I.C. Brătianu și Piața Mărăști.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă), sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii