Acasă Eveniment 10 afgani, printre care și un copil de 1 an, prinși de...

10 afgani, printre care și un copil de 1 an, prinși de poliţiştii de frontieră după ce au trecut Dunărea din Serbia cu o barcă gonflabilă

484
DISTRIBUIȚI

10 cetățeni afgani, printre care și un copil de 1 an, au fost prinși după ce au trecut Dunărea, din Serbia, cu ajutorul unei bărci gonflabile.

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii de frontieră din Drobeta Turnu Severin au găsit pe malul românesc al Dunării, în zona plajei din Drobeta Turnu Severin, zece cetățeni străini, printre care un copil mic. Cetățenii au fost conduși la poliție și li s-a făcut triajul epidemiologic de către un echipaj medical.

Cei în cauză sunt cetățeni afgani, 9 persoane cu vârste cuprinse între 15 și 28 de ani, precum şi un copil în vârstă de un an care era însoţit de părinţii adulţi.

Adulţii au declarat că se aflau în Serbia şi au trecut frontiera în România cu o barcă gonflabilă, pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Comentarii

comentarii