Acasă Actualitate 10.000 de pachete cu ţigări, trase de cai, la Deta

10.000 de pachete cu ţigări, trase de cai, la Deta

DISTRIBUIȚI

Moda căruţelor care transportă ţigări de contrabandă nu a murit în Timiş. În urmă cu mai bine de o săptămână, o reţea complexă de traficanţi de ţigări, care transporta marfa cu căruţa, a fost anihilată de poliţiştii din Timiş. Atunci au fost confiscate 18.000 de pachete cu ţigări, iar capul reţelei era nimeni altul decât un conilier local PD-L. Traficanţii nu au înţeles semnalul şi au muşcat-o din nou. De această dată, au avut şi o scuză trăsnet.

Au vrut să uşureze munca poliţiştilor…

În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii de frontieră de la Deta au oprit o căruţă în care se aflau nu mai puţin de 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă.

„Poliţiştii de frontieră au observat pe câmp, în zona de frontieră adiacentă Republicii Serbia, pe teritoriul României, două persoane care se deplasau cu o căruţă şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă, la acea oră. Lucrătorii noştri au procedat la oprirea şi legitimarea celor două persoane, constatând că acestea transportă cu atelajul mai multe colete voluminoase, pline cu ţigări”, spune Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timiş. Cei doi bărbaţi prinşi cu 10.000 de pachete cu ţigări „Partner” au avut o justificare de-a dreptul uluitoare. Traficanţii au declarat în faţa oamenilor legii că au găsit pachetele cu ţigări pe câmp şi că le-au încărcat în căruţă pentru a le preda autorităţilor.

Comentarii

comentarii