Acasă Eveniment 55 de ani de Radio Timişoara

55 de ani de Radio Timişoara

556
DISTRIBUIȚI

Mihai Anghel – directorul care a învins criza…
Sărbătoare generală la Radio Timişoara. 55 de ani de la prima emisie în eter a fost marcată cu fast şi cupe de şampanie, la sediul de pe strada Pestalozzi. Maestrul de ceremonii a fost Mihai Anghel, directorul studioului, care susţine că a dat o palmă grea crizei economice.

Criza – sfidată la Radio Timişoara

„Pe noi, criza nu ne-a afectat. Criza este făcută pentru a tria managerii, atunci se poate vedea cine face perfomanţă şi cine stă pe loc. Am avut mai multă publicitate ca anul trecut şi, de asemenea, încasările din dedicaţii muzicale au fost mai mari. E frumos să priveşti înapoi, dar, spun eu, cel mai important este să vezi în viitor. Avem multe proiecte şi vrem să fim cât mai aproape de ascultătorii noştri”, ne-a spus, în mijlocul momentului festiv, Mihai Anghel. Cei 55 de ani de Radio Timişoara au însemnat, de fap,t mai multe aniversări. 20 de ani de divizia sport, 20 de ani de emisiuni în limba maghiară, 20 de ani de emisiuni în limba slovacă şi cehă şi tot 20 de ani de emisiuni în limba maghiară. Momentul aniversar a fost marcat şi de lansarea unui CD cu legendele nemuritoare ale Banatului. Planurile de viitor ale celor de la Radio Timişoara vizează, în special, extinderea ariei de acoperire în FM.

Emiţătorul de pe Coşeviţa – donat de Ambasada SUA

„Sper ca săptămâna viitoare să pornim emiţătorul de pe Coşeviţa. Vom transimte pe 103,6 FM şi vom acoperi în această frecvenţă  Făgetul, Lugojul, Recaşul şi o parte din judeţul Hunedoara”, spune Mihai Anghel. Emiţătorul de la Coşeviţa a fost donat de Ambasada SUA. La Făget se doreşte şi înfiinţarea unui mini studio local de radio. Următorul pas este obţinerea aprobărilor pentru un post local în Arad. Deşi aici a fost inaugurat un studio cu tot echipamentul, anul trecut, birocraţia specific românească a făcut ca postul încă să nu funcţioneze. „Dacă autorităţile din Arad nu ne dau o mână de ajutor, mă gândesc deja să mutăm studioul înspre Deva. La Arad avem un studio funcţional, pe care nu îl putem folosi din cauza birocraţiei”, mai spune Anghel.

Comentarii

comentarii