Acasă Actualitate Un țigan și-a cerut iertare pe Facebook pentru acuzele aduse unui prim-procuror:...

Un țigan și-a cerut iertare pe Facebook pentru acuzele aduse unui prim-procuror: ”Îmi cer scuze de la domnia dânsului” – Video

DISTRIBUIȚI

Ioan Popescu, zis Turcu, liderul unui clan de romi din Lugoj, și-a cerut scuze, într-o postare „live” făcută pe o rețea de socializare, prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, Dan Cristian Tătar.

„Acest domn prim-procuror este un om minunat, care chiar nu-l cunosc personal. Îmi cer scuze de la domnia dânsului, pentru că, fără să îmi dau seama, am fost în stare de ebrietate și am vorbit în spirit de glumă”, și-a cerut iertare Ioan Popescu. Acesta a recurs la acest gest după ce, cu doar câteva zile înainte, tot într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, a amenințat cu acte de violență și a adresat cuvinte și expresii jignitoare mai multor persoane, printre care s-a aflat și prim-procurorul Dan Cristian Tătar. Pentru postarea de pe site-urile de socializare, Popescu a fost sancționat de polițiștii lugojeni cu trei amenzi, în valoare de 1.500 de lei. A trebuit să șteargă și filmulețul, postând însă o altă înregistrare „live” în care își cere iertare. „Aş avea câteva cuvinte să vorbesc în limba românească, pentru că pe data de 21 ianuarie am fost în stare de ebrietate, într-un anturaj cu mai mulţi prieteni şi am discutat şi am vorbit şi am glumit şi chiar îmi pare rău şi îmi cer scuze pentru că am adăugat şi numele unor persoane din instituţiile statului român, despre care, pe fondul băuturii, nu mi-am dat seama ce am zis. Vă rog să îmi permiteţi să mă refer la domnul Tătar Dan Cristian, care este prim-procuror a oraşului nostru, Lugoj, care acest domn prim-procuror este un om minunat, care chiar nu-l cunosc personal. Îmi cer scuze de la domnia dânsului, pentru că, fără să îmi dau seama, am fost în stare de ebrietate şi am vorbit în spirit de glumă. Și vreau să anunţ public că spiritul meu de glumă chiar m-a costat o amendă destul de bună. Și, ca drept dovadă că respect legile statului român, m-am dus și am achitat amenda care am primit-o, față de domnii polițiști. Îmi retrag cuvintele şi îmi pare rău ceea ce am făcut, pentru că nu am ştiut că de la o simplă glumă de Facebook o să fie aşa…picantă. Încă o dată, îmi retrag toate cuvintele jignitoare. Îmi cer mii de scuze de la domnul prim-procuror, Daniel Tătar Cristian, care i-am adăugat numele în live-ul meu şi nu era corect. Îmi retrag cuvintele și îmi cer scuze! Și ca drept dovadă că nu am nimic cu nimeni, din contră, îmi cer scuze și de la domnii polițiști, dacă am jignit pe careva, tot într-un spirit de glumă, pentru că nu am cu nimeni nimic. Chiar nu este adevarăt absolut nimic din ce am zis, dar, pe fondul băuturii, vă daţi seama că m-am simţit un gen de Hercule. Cam asta a fost retragerea cuvintelor mele”, a spus Ioan Popescu, în postarea în care își retrage acuzațiile făcute pe internet.

Posted by Popescu Ioan on 23 Ianuarie 2018

Comentarii

comentarii