Acasă Actualitate Prefectura Timiş şi Direcţia Agricolă Timiş organizează Caravana Agricolă

Prefectura Timiş şi Direcţia Agricolă Timiş organizează Caravana Agricolă

DISTRIBUIȚI

Instituţia Prefectului Timiş, împreună cu Comitetul de Coordonare a Administraţiei Agricole, organizează Caravana Agricolă formată din specialişti ai instituţiilor deconcentrate aparţinătoare de Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

În cadrul acţiunii, specialiştii se deplasează în satele şi comunele din judeţul Timiş, în vederea susţinerii şi promovării formelor de sprijin, subvenţii acordate prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013 şi Fondul European pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, valabile în sesiunea 2011.

 

Cei 8 specialişti s-au deplasat luni, 7 februarie, în două localităţi (Maşloc şi Bogda) din judeţ cu un microbuz pus la dispoziţie de Consiliul Judeţean Timiş. Marţi, 8 februarie, se vor deplasa în Traian Vuia şi Dumbrava; miercuri , 9 februarie, în Şag şi Jamu Mare; joi, 10 februarie, în Ciacova şi Banloc; vineri, 11 februarie, în Parţa şi Giulvăz. În săptămâna 21-25 februarie, caravana va avea următorul traseu: luni, 21 februarie, ora 10, în Balinţ, iar la ora 13, în Bethausen; marţi, 22 februarie, de la ora 10, la Jebel, iar de la ora 13, la Gătaia; miercuri, 23 februarie, de la ora 10, în Giarmata, iar de la ora 13, în Pişchia; joi, 24 februarie, de la ora 10, în Sânpetru Mare, iar de la ora 13, în Dudeştii Vechi; vineri, 25 februarie, de la ora 10, în Livezile, iar de la ora 13, în Giera. Tiberiu Lelescu, directorul DADR Timiş, a spus, luni, 7 februarie, că de mobilizarea şi de prezenţa celor interesaţi în promovarea formelor de sprijin se ocupă primarul şi agentul agricol din comuna vizitată.

Comentarii

comentarii