Acasă Administraţie Mai dispar câteva locuri de parcare din centru. O parte din strada...

Mai dispar câteva locuri de parcare din centru. O parte din strada Gheorghe Lazăr va deveni pietonală

DISTRIBUIȚI

IMG 20170428 WA0001De voie sau, mai mult de nevoie, angajaţii Primăriei Timişoara care au dat uitării soarta unei porţiuni de carosabil neterminat, pe strada Gh. Lazăr colţ cu Vasile Alecsandri, au reuşit să se mişte, ca să nu fie sancţionaţi de edil.
Ca urmare, în scurt timp vor începe lucrările de asfaltare a respectivului tronson care va fi dedicat doar circulaţiei pietonale, aşa cum prevedea proiectul iniţial.
În urmă cu o săptămână, primarul Nicolae Robu era supărat foc pe cei care nu termină trotuarul din preajma sediului PNL şi le-a transmis un avertisment sever celor responsabili din primărie, care dacă nu rezolvau problema urgent, ar fi fost sancţionaţi.
”Acum toţi au devenit foarte deştepţi, s-au trezit să protejeze nu ştiu ce de nu ştiu cine. Şi ne tot învârtim din 2015. Am inaugurat centrul istoric şi de atunci nu a mai intrat niciun utilaj (pe Gh. Lazăr, n.r.), dar pe strada asta cu ceva mai devreme nu s-a mai intrat şi de atunci, iată-ne în 2017, nu putem ajunge să avem aprobările necesare ca să intervenim”, le-a transmis furios Nicolae Robu.
El era supărat că e vorba despre o mică porţiune pe care nu se face nici arheologie, nici istorie, nici cultură, ci este doar mizerie din cauza ”birocraţiei”.

Comentarii

comentarii