Acasă Actualitate A murit fostul subprefect de Timiş Zoltan Marossy

A murit fostul subprefect de Timiş Zoltan Marossy

389
DISTRIBUIȚI

Fostul subprefect de Timiş Zoltan Marossy, a murit azi după o lungă suferințp cauzată o boală nemiloasă. Marossy a fost subprefect de Timiş de trei ori şi avea 65 de ani.

Zoltan Marossy s-a născut pe 14 iulie 1956, în oraşul Dumbrăveni, judetul Sibiu, a absolvit Colegiul Bănăţean Timişoara, iar apoi Politehnica Timişoara, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, în 1981.

A lucrat în CFR, avansând până la funcţia de şef Divizie Instalaţii în cadrul Regionalei CFR Timişoara. A intrat în UDMR în 1990, ajungând şi preşedinte al organizaţiei Timiş a acestei formaţiuni.

A deţinut funcţia de subprefect de Timiş de trei ori: 2005- martie 2009;  octombrie 2009 – mai 2012; martie 2014 – decembrie 2016, din partea UDMR.

”Cu regret am aflat că Zoltan Marossy a plecat astăzi dintre noi, în urma unei îndelungate lupte cu o boală necruțătoare. Zoli a fost colegul meu în conducerea Instituției prefectului Timiș în perioada 2005-2009. Un om cu un set de calități rare în ziua de azi: harnic, inteligent și modest. În exercițiul funcției deținute a fost un exemplu de profesionalism, implicare și efort susținut, seriozitate și echidistanță.

Un model pentru Timișoara, pentru România.

Transmit condoleanțe familiei și celor apropiați!

Veșnica lui pomenire!”, transmite suprefectul de Timiș Ovidiu Drăgănescu.

Comentarii

comentarii