Acasă Actualitate A murit Vişinel Stancu. Averea fabuloasă pe care o lasă în urmă

A murit Vişinel Stancu. Averea fabuloasă pe care o lasă în urmă

2161
DISTRIBUIȚI

Unul dintre liderii romilor din Timișoara, Vişinel Stancu, a murit la vârsta de 70 de ani și a lăsat în urmă o avere fabuloasă: proprietăţi valoroase deţinute în Timişoara, terenuri, vile şi chiar spitale. Liderul mafiei imobiliare din oraş va fi condus luni pe ultimul drum.

La vila lui Vişinel din zona Maria, în Piața Plevnei, sute de romi s-au adunat să-l plângă şi să-l conducă pe ultimul drum pe liderul interlop.

Din cortegiu va lipsi însă „ginerele” favorit al lui Vişinel Stancu, nimeni altul decat Ionelaş Cârpaci, socotit drept cel mai bogat rom din România, aflat acum după gratii, la Timişoara.

Ionelaş Cârpaci, care între timp şi-a schimbat numele în Ionel Sandner, după ce a căpătat cetăţenie germană, s-a predat în aprilie 2018 autorităţilor române, la Cenad, în frontieră, scrie observator.tv.

Cel mai bogat rom din România era dat în urmărire internațională după ce fugise din țară în iunie 2016, chiar înainte ca Înalta Curte de Casație și Justiție să-l condamne definitiv la 7 ani de închisoare și plata unor despăgubiri de 1,5 milioane de euro.

Comentarii

comentarii