Acasă Actualitate Accident electrizant cu maşina în nuc şi peste stâlpul de curent

Accident electrizant cu maşina în nuc şi peste stâlpul de curent

389
DISTRIBUIȚI

Patru pasageri ai unui Volkswagen Passat negru au trecut prin nişte sperieturi zdravene, după ce şoferiţa i-a „urcat” într-un stâlp de curent
Şoferiţa şi cei trei pasageri veneau cu autoturismul dinspre Teregova spre Caransebeş şi chiar la intrarea în municipiu, pe Calea Severinului, într-o uşoară curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, ştergând serios cu partea laterală dreaptă un nuc din faţa unei case şi oprindu-se cu bolidul în stâlpul de curent, pe care l-a mutat mai bine de jumătate de metru. Proprietarii casei au asistat oripilaţi la toată scena, spunând că dacă nu ar fi fost nucul şi stâlpul, bolidul s-ar fi oprit abia în locuinţa lor. În urma impactului, doi dintre pasageri au fost răniți ușor și transportați de urgență cu ambulanța la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeș, pentru îngrijiri medicale. „Tânăra aflată la volan și pasagerul din dreapta spate s-au ales doar cu o sperietură groaznică și câteva contuzii, ceilalţi doi primind îngrijiri medicale”, ne-a declarat dr. Cosmin Librimir, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
„Un autoturism marca Volkswagen Passat de culoare neagră, condus de către o persoană de sex feminin s-a izbit cu partea laterală dreapta de un pom şi de un stâlp de electricitate. În urma evenimentului rutier au rezultat doi răniţi, persoanele fiind conduse la Spitalul Municipal de Urgenţă, unde li s-au acordat îngrijiri medicale. În continuare se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă de către conducătoarea autoturismului”, ne-a declarat agentul Ionuţ Ghiţan, de la BPR Caransebeş.

Comentarii

comentarii