Acasă Monden/Lifestyle Adrian Haiduc schimbă fotomodelele cu gâştele… adevărate – FOTO

Adrian Haiduc schimbă fotomodelele cu gâştele… adevărate – FOTO

944
DISTRIBUIȚI

Designerul timişorean Adrian Haiduc s-a decis să nu mai folosească fotomodelele pentru prezentarea creaţilor sale şi a investit în… 20 de gâşte. Sătul de fiţele şi de lipsa de profesionalism a manechinelor şi a agenţiilor de modă Haiduc este decis să-şi lanseze viitoarea colecţie cu ajutorul gâştelor.
„M-am săturat de fiţe şi de manechine grase care se împiedică pe podium. Măcar pe gâşte pot să le îndop eu cât vreau şi când vor creşte mari nu vor spune că m-am promovat pe spatele lor. Am avut o experienţă terifiantă cu o fată din Timişoara, Anka Staar, care la 19 are propria agenţie de modă. Vă daţi seama că dacă ea poate învăţa manechinele, pot si eu să duc gâştele mele pe catwalk,” ne-a declarat Haiduc.
{vsig}galerie/gaste{/vsig} „Decât nişte gâşte false mai bine unele veritabile. Decât să promovez în colecţia mea o manechină cu fundul mare sau una cu osânză cum sunt pe la unele aşa numite agenţii de manechine din Timişoara, J’adore Models de exemplu, mai bine bag o gâscă grasă ce poate să concureze chiar şi cu o vedeta Playboy”, mai spune designerul timişorean.
Gâştele lui Haiduc nu sunt unele obişnuite pentru că sunt important tocmai din Spania. Şi, chiar dacă nu beau apă plată cu lămâie mănâncă doar mâncare bio. Oricum, costurile de întreţinere sunt incomparabil mai mici decât al suratelor lor fără pene, iar când vor creşte mari Haiduc promite că le va da la facultatea de drept, ca orice fotomodel care se respectă.

Comentarii

comentarii