Acasă Politica Alfred Simonis anunță că PSD va vota viceprimarul USR, la Timişoara: ”Voinţa...

Alfred Simonis anunță că PSD va vota viceprimarul USR, la Timişoara: ”Voinţa timişorenilor a fost că USR să conducă municipiul în următorii 4 ani, iar PSD respectă acest lucru”

995
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Timiş, deputatul Alfred Simonis, a anunţat că cei trei consilieri locali ai social – democraţilor în Consiliul Local Timişoara vor vota propunerea USR-PLUS pentru un post de viceprimar.

Simonis a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a făcut apel la Alin Nica – preşedintele CJ Timi şi primarul Dominic Fritz, să dea dovadă de responsabilitate.

”În ultimele saptamâni am făcut mai multe apeluri la responsabilitate adresate domnilor Nica şi Fritz. Le ceream să conştientizeze gravitatea situaţiei sanitare şi economice cu care ne confruntăm. Le ceream să nu se mai bată pentru funcţii, putere, influenţă. Solicitările mele au fost în van, iar astăzi asistăm la un teatru absurd, ale cărui victime sunt timişorenii. Azi vor fi votaţi viceprimarul sau viceprimarii, iar USR şi PNL nu au reuşit să depăşească logică intereselor meschine de grup. Actuala pandemie este şi o  provocare peste care putem trece dacă învăţăm să fim mai uniţi, mai solidari, mai aproape de cei pe care îi reprezentăm. USR a câstigat alegerile în Timişoara cu 13 consilieri locali, având nevoie de un singur vot pentru majoritatea necesară alegerii viceprimarului. Voinţa timişorenilor a fost că USR să conducă municipiul în următorii 4 ani, iar PSD respectă acest lucru”, a scris Simonis.

Liderul social- democraţilor din Timiş a mai anunţat că cei trei consilieri locali ai PSD vor vota propunerea USR-PLUS pentru funcţia de viceprimar.

”Va anunţ că reprezentanţii PSD vor vota viceprimarul USR, că un gest de responsabilitate şi de recunoaştere a rezultatului alegerilor. ţîn să subliniez încă o dată că PSD Timiş nu participa la nicio negociere pentru majorităţi şi nu doreşte funcţîi în executiv. De asemenea, votul de azi nu este un cec în alb dat actualei administraţii, ci un gest punctual, menit să deblocheze o criză creată de oameni politici mici, fără experieţă şi cu orgolii mai mari decât capacitatea lor intelectuală. Timişoara pe primul loc!”, a scris Alfred Simonis pe Facebook.

Comentarii

comentarii