Acasă Actualitate Alin Nica anunță că nu va numi politruci sau persoane incompetente la...

Alin Nica anunță că nu va numi politruci sau persoane incompetente la conducerea deconcentratelor din județul Timiș

DISTRIBUIȚI

PNL Timiș negociază în continuare cu PSD numirea șefilor de deconcetrate în județ, dar nu va trimite politruci sau persoane fără competențe pe posturile obținute, doar de dragul de a le ocupa, spune Alin Nica, șeful liberalilor locali. Mai mult, acesta garantează că partidul are destui specialiști din care să aleagă pentru fiecare post negociat.

PNL Timiș a rămas fără șefia Prefecturii, a urmat Spitalul Județean, de unde Raul Pătrașcu a fost sacrificat pentru un trimis la celui de al doilea partid. Lupte mari se dau între cele două doctrine, liberală și social-democrată, la Inspectoratul Școlar. Șeful PNL Timiș, Alin Nica, ne asigură că formațiunea sa nu va promova la conducerea instituțiilor politruci și că are atât de mulți specialiști pe fiecare domeniu încât poate oferi câte unul pentru fiecare sector.

”Nu aș vrea să avem schimbări ca pe vremea PSD-ului, cu politruci sau alte persoane lipsite de competență”, a spus Nica

Ultima schimbare din listă a fost debarcarea lui Raul Pătrașcu, de la conducerea Spitalului Județean Timișoara, cu social-democratul Sorin Barac. Alin Nica spune că nu a avut absolut nicio legătură cu mișcarea strategică, aceasta ar fi fost decisă de la minister, de la București.

Comentarii

comentarii