Acasă Actualitate Alin Nica, președintele CJ Timiș, oferă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern...

Alin Nica, președintele CJ Timiș, oferă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Actualul președinte al Cj Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională.

Nica nu crede că modul în care întâlnirea a fost anunțată, informal, de către contracandidatul său de la PSD, Alfred Simonis, este unul normal.

“Ședința de Guvern de la Timișoara are nevoie de sală. Deși a fost anunțată informal, contrar uzanțelor protocolare, de către candidatul PSD la județ, printr-un comunicat de presă PSD, le pun la dispoziție Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara.”,spune Nica.

El spune că, poate, era mai bine ca aceasta să fi avut loc la sediul PSD. Dar, și așa, ședința va beneficia de logistica Palatului Administrativ. Mai mult, membrii Executivului sunt invitați și la Sala Revoluției, unde sedezbate regionalizarea.

“Fiind o întâlnire electorală, mă așteptam să o organizeze la sediul PSD, dar din respect pentru instituția Guvernului României, le ofer un cadru adecvat. Tot joi, în Sala Revoluției, în cadrul aceleiași clădiri, va avea loc o dezbatere despre regionalizare – temă foarte importantă pentru timișeni. Îi invit cu drag la eveniment și pe membrii Guvernului, poate îi ajută să înțeleagă interesele județului Timiș, dincolo de interesele lor electorale”, mai subliniază Nica.

În continuare, el aduce în prim-plan faptul că se va da doar HG de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru stadion, nu și de demolare a celui existent.

“În cadrul ședinței de Guvern se pare că va fi dată hotărârea pentru construirea noului stadion din Timișoara, dar nu și hotărârea de demolare. Care este scuza ridicolă? Că aparatul de specialitate al CJ Timiș nu trimite o solicitare în acest sens. Care este realitatea? Nu se dorește începerea demersurilor de demolare deoarece candidatul PSD se teme că pierde capitalul electoral”, mai menționează Nica.

“Așadar, pentru suporteri, pentru copiii și tinerii Timișoarei, Palatul Administrativ din Timișoara este la dispoziția Guvernului României, iar Consiliul Județean Timiș, instituție care va prelua stadionul și îl va administra, îi așteaptă respectând protocolul instituțional, dincolo de toate joculețele politice.”, încheie președintele CJT.

Comentarii

comentarii