Acasă Eveniment Alte 5 apeluri la numărul de urgenţă 112, în urma cutremurului de...

Alte 5 apeluri la numărul de urgenţă 112, în urma cutremurului de marți

DISTRIBUIȚI

Pompierii din Arad au înregistrat cinci noi solicitări de intervenţie, în urma cutremurului, după cele 18 apeluri de marţi seară. Oamenii au solicitat sprijin după ce s-au desprins elemente de constructie de pe clădiri, scrie news.ro.

”Astăzi, 07.06.2023, până la această oră au fost înregistrate 5 solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, privind desprinderea unor elemente de construcţie. Astfel, pompierii militari ai Detaşamentului Arad intervin în aceste momente cu o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţimi pentru degajarea elementelor de construcţie care prezintă pericol de cădere de pe faţadele clădirilor din zona centrală a municipiul Arad”, a transmis ISU Arad.

Se interveine pe străzile: B-dul Revoluţiei, Strada Caius Iacob (Liceul CFR), Strada Ion Andreescu, Strada George Coşbuc colţ cu Strada Horia şi Strada Eminescu colţ cu Strada Episcopiei.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 a avut loc, marţi seară, în judeţul Arad, fiind resimţit puternic în zonă, dar şi în oraşe mult mai îndepărtate.

Comentarii

comentarii