Acasă Monden/Lifestyle Amănunte picante despre Corneliu, noul iubit al lui Brigitte Sfăt

Amănunte picante despre Corneliu, noul iubit al lui Brigitte Sfăt

DISTRIBUIȚI

Brigitte și Corneliu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, însă, dezvăluirile făcute de presupusul amant al soției lui Corneliu, pare că le umbrește fericirea. Acesta a scos la iveală amănunte neștiute și din viața tânărului.

Se pare că iubitul lui Brigitte ar fi încă însurat, ba mai mult ar fi fost chiar înşelat aproape de ziua nunţii cu un… vecin. Iar presupusul amant al soţiei a povestit tot ce s-a întâmplat, în direct la Acces Direct.

Bogdan povesteşte că ar fi cunoscut-o pe soţia lui Corneliu acum 10 ani. „Era în timpul unei camapanii electorale. În comuna noastră Vulcana Pandele de unde suntem de fel amândoi. Şi atunci am cunoscut-o. O ştiam dinainte, dar în acea perioadă, m-am împrietenit cu ea. Era o fată dintr-o familie foarte bună, părinţii cu bani mulţi, cu averi, cu afaceri. Ştiam că are un prieten, nu îl cunoşteam pe el personal. Ştiam doar că erau din vremea liceului împreună. Şi ăsta era un tip bine, se dadea aşa cam mare. Ea nu era măritată, urma să se mărite în scurt timp ca să zic aşa. Era nunta programată şi, mă rog, a iesit un scandal la momentul respectiv, s-a amânat nunta cu un an de zile. El a făcut nişte crize de gelozie, că pleacă în afară, că se aruncă de la balcon”, a spus Bogdan la Antena 1.

Brigitte Sfăt a divorțat miercuri, 26 septembrie 2018, de Ilie Năstase. Cu multă vreme înainte de pronunțarea divorțului, cei doi au încercat să-și facă alte relații. Ilie Năstase se iubește cu o brunetă pe nume Ioana, în timp ce Brigitte Sfăt trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Corneliu Oană.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii