Acasă Actualitate Ami a făcut show în tramvai, la Timișoara, alături de călători. Cum...

Ami a făcut show în tramvai, la Timișoara, alături de călători. Cum sună noua ei piesă cu care a făcut senzație pe internet – Video

838
DISTRIBUIȚI

Poveste de dragoste deci emoţii şi amintiri. Gânduri şi trăiri aşternute pe hârtie. Aşa s-a născut una dintre cele mai îndrăgite melodii ale momentului. Single-ul a strâns în doar o săptămână de la lansare peste un milion de vizualizări în online.

Dar nici artista nu a stat niciun moment degeaba. Pentru filmarea videoclipului s-a pregătit până în cele mai mici detalii.

Ami: Pentru că am vrut să aduc mai multă emoție în această poveste clipul nu am vrut să îl filmez oriunde, ci intr-un loc cu istorie, intr-un loc unde s-a pus pentru prima dată tramvaiul în funcțiune, în Timișoara, a fost foarte emoționant pentru că și orașul este foarte frumos.

Frumoase sunt şi surprizele pe care le pregăteşte în continuare

Ami: Urmează multă muzică, odată cu lansarea piesei Tramvai, s-a lansat și noul meu canal de Youtube, urmează și un album la care am tot lucrat, dar vreau să iasă foarte bine și atunci o să dureze mai mult, urmează și colaborări neașteptate.

Comentarii

comentarii