Acasă Actualitate Ana Munteanu și a dat demisia din USR si din Consiliul Local...

Ana Munteanu și a dat demisia din USR si din Consiliul Local Timișoara

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai controversați membri USR din Timișoara, Ana Munteanu, a făcut din nou teatru în ședința Consiliului Local și și-a dat demisia din partid și funcția de consilieri local. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței de plen care a avut loc joi seara.

Ana Munteanu a explicat plecarea și într-o postare pe Facebook: „(…) Din motive profesionale, astăzi am decis să mă retrag din partidul din care făceam parte și implicit din funcția publică deținută”.

Consilier local din partea USR începând din 2020, Ana Munteanu s-a remarcat prin scandalurile în care a fost implicată. În timpul pandemiei a descins alături de jandarmi în restaurantul hotelului Del Corso al omului de afaceri Dan Dinu. De aici a transmis live pe pagina sa de Facebook, acuzând că restaurantul încalcă starea de carantină. A fost demascată, descoperindu-se că a ea fost cea care a inventat flagrantul și că chemat fără a avea dreptul Jandarmeria, cu sprijinul prefectului USR de atunci, Zoltan Nemeth. Jandarmii au constatat că legea nu a fost încălcată. În urma scandalului, Ana Munteanu a fost sancționată de USR cu suspendarea din partid pentru o perioada de un an și cu tăierea indemnizației de consilier local pentru două luni. A fost salvată atunci de Cristian Moș, fostul președintele USR PLUS și vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, care a luat-o pe Ana Munteanu drept consilier personal la Consiliul Județean.

Anunțul demisiei a fost primit cu entuziasm de Dan Dinu care a notat, plin de umor pe pagina sa de facebook: ”Cică <<bagaboanda>> asta mică și a dat demisia din USR si din CL. Până și ea și a dat seama de potențialul USR Timiș.

Cât despre plecarea ”din motive profesionale” a Anei Munteanu, se vorbește despre faptul că a primit ”cadou” de la primarul Dominic Fritz spațiul din Piața Victoriei în care funcționa fosta florărie a Horticultura.

Comentarii

comentarii