Acasă Administraţie Apartamentele de pe mai multe străzi din zona Dacia rămân fără apă...

Apartamentele de pe mai multe străzi din zona Dacia rămân fără apă caldă și căldură marți, între orele 9 – 19

DISTRIBUIȚI

Colterm atenționază că, având în vedere notificarea transmisă de către AQUATIM SA, prin care suntem înștiințați de faptul că în ziua de marți, 22.11.2022, între orele 9-19, sunt planificate lucrări de conectare conducte pe străzile Timiș și Teiului, la intersecția cu strada Gheorghe Lazăr, lucrări ce fac parte din ”Proiectul CL 12: Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor, la următoarele puncte termice: PT 47, 48, 48B, 48C, 49.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Amforei, Brândușei, Cetății, Circumvalațiunii, Dropiei, Gh. Lazăr, Intr. Umbroasă, Labirint, Libelulei, Stelelor, Teiului, Timiș, Torontal, Burebista și Intr. Zânelor, în total 137 de branșamente.

Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere! – este mesajul Colterm.

 

Comentarii

comentarii