Acasă Actualitate Apel către bănățeni: Redirecționați 3,5% din impozit pentru finalizarea căminului de bătrâni...

Apel către bănățeni: Redirecționați 3,5% din impozit pentru finalizarea căminului de bătrâni din Giroc Timiș!

356
DISTRIBUIȚI

Fundația ”Speranța pentru Voi” Timișoara face apel la solidaritatea bănățenilor și chiar a românilor din întreaga țară și cere sprijinul în scopul finanțării unui proiect de suflet, prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit în scopul finalizării Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din comuna Giroc județul Timiș.

”Solicităm sprijinul în scopul finanțării unui proiect de suflet -construim un locaș pentru persoanele vârstnice, fără venituri sau cu venituri reduse, în apropierea Timișoarei, în comuna Giroc. Am demarat construcția, dar avem nevoie în continuare de finanțare pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv foarte necesar pentru județul Timiș”, îndeamnă Rodica Suba, vicepreședintele Fundației ”Speranța pentru Voi” Timișoara.

Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) au inaugurat oficial șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” din Giroc, vineri, 31 ianuarie, cu binecuvântarea ÎPSS Ioan, mitropolitul Banatului, și în prezența primarului comunei Giroc, Ionel Toma.

Fundația” Speranța pentru voi” și-asumat acest proiect social și speră să-l ducă la bun sfârșit și așteaptă ajutorul oamenilor de bună credință care să dirijeze 3,5% din impozitul pe venit, sau procent din impozitul pe profit, pentru o cauza nobilă!

Fundația “Speranța pentru Voi” din Timișoara, cu sprijinul extraordinar al Asociației Femeilor Antreprenor din România (AFAR), va gestiona proiectul.

”Vă îndemn pe cei ce doriți să sprijiniți proiectul să o faceți. Mai întâi suntem oameni indiferent de statut social”, este mesajul Fundației “Speranța pentru Voi” din Timișoara și al AFAR.

Contact Rodica Suba: tel: 0726.214.303 sau email: rodicasuba@gmail.com.

Comentarii

comentarii