Acasă Actualitate Aproape 200 de amenzi date de polițiștii locali în parcurile din Timișoara,...

Aproape 200 de amenzi date de polițiștii locali în parcurile din Timișoara, în luna noiembrie

252
DISTRIBUIȚI

În cele patru săptămâni scurse până acum din luna noiembrie, polițiștii locali au aplicat 187 de sancțiuni celor care nu au respectat reglementările din parcurile Timișoarei. Patrulele din parcuri i-au avut în vizor pe cei care produc acte de distrugere a bunurilor publice, opresc sau staționează cu autovehiculele pe spațiile verzi și pe alei, pe posesorii de câini care plimbă animalele fără lesă sau botniță,în cazul celor mai periculoși, sau nu adună după aceștia resturile fiziologice și pe persoanele care fac gălăgie, consumă alcool, substanțe interzise, fac mizerie și creează disconfort cetățenilor care ies la plimbare în aceste locații.

Și în această lună, cele mai multe amenzi au venit pentru consum de alcool și tulburare a liniștii publice, dar au fost și destule cazuri de aruncare de resturi sau pătrundere în spațiul de joacă cu câini, biciclete, scutere, motorete, ATV-uri sau autoturisme.

„Aceste acțiuni sunt organizate ciclic în parcurile frecventate de cetățeni, ca urmare a sesizărilor primite de la aceștia, dar și ca urmare a constatărilor efectuate în cadrul patrulărilor zilnice de polițiștii locali. Polițiștii locali atrag din nou atenția celor certați cu legea și cu bunul simț să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea dar și pentru a nu produce disconfort celorlalți timișoreni care merg în parcuri pentru a se relaxa”, informează Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii