Acasă Eveniment Aproape 50.000 de țigarete confiscate de mascați la Reșița

Aproape 50.000 de țigarete confiscate de mascați la Reșița

446
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la DPIR au descins la o casă de pe Str Mihai Viteazul din Reșița, de unde au confiscat mai mulți saci cu țigări
Mascații au spart uşa şi i-au luat pe sus pe locatarii unei case de pe Str. Mihai Viteazu, având informaţii că aceştia fac evaziune fiscală, ocupându-se cu traficul de ţigarete aduse din Serbia, fără documente.
Acţiunea a fost lucrată informativ de poliţiştii de la Biroul de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Caraş-Severin, în colaborare cu DGIPI Caraş-Severin, iar descinderile au fost făcute de poliţiştii de la Serviciul de Intervenţie Rapidă şi inspectorii de la Poliţia Economică, care au reuşit să confişte câteva mii de pachete de ţigări de fabricaţie sârbească. Este vorba de aproape 50.000 de ţigrete, ce urmau să fie valorificate pe piaţa neagră din municipiul Reşiţa, contra a 17.800 de lei. Marfa confiscată în urma percheziţiilor a dus la cercetarea a două persoane, cărora li s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. „Acţiunea de astăzi (n.r. – joi) a fost desfăşurată cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, iar cei cercetaţi au mai fost prinşi şi sancţionaţi pentru evaziune fiscală cu ţigări de contrabandă”, spune agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin. „Au spart poarta, au intrat peste noi, ne-a pus pe burtă şi au început să caute. Căutau bani, ţigări, dar noi nu suntem oameni necinstiţi, trăim şi noi de pe o zi pe alta”, povestea unul dintre martorii evenimentului.

Comentarii

comentarii