Acasă Actualitate Aquatim – alături de clienți și comunitatea din Timișoara și din Timiș,...

Aquatim – alături de clienți și comunitatea din Timișoara și din Timiș, în pandemia COVID

453
DISTRIBUIȚI

La un an de pandemie COVID, 11 martie 2021, Aquatim – cea mai performantă societate deconcentrată din Timișoara, care nu a fost atinsă de criza economică – își exprimă încă o dată solidaritatea cu clienții și comunitatea din Timișoara și din județul Timiș.

Redăm mesajul specialiștilor de la Aquatim: ”Pe 11 martie 2020, Organizația Mondială a Sănătății a declarat oficial pandemia de coronavirus, în 11 martie 2020. La nivel mondial, acum exact un an, se înregistrau 4.380 de decese și 121.811 cazuri de infectare în 114 țări.

Totul a început, în decembrie 2019, la Wuhan, unde un grup inaugural de cazuri care prezentau simptomele unei „pneumonii de cauză necunoscută” a fost legat de piața de comerț cu ridicata a produselor alimentare din Huanan. Continuarea o știm cu toții.

Teoretic, astăzi, nu avem nimic de sărbătorit, căci 11 martie 2020 este o zi care ne-a marcat radical și nefericit viețile.

Practic, însă, dragi clienți ai Aquatim, oricât de ironic pare, orice rău vine cu o lecție. Lecția noastră? SUPRAVIEȚUIREA!

Chiar dacă am fost și suntem nevoiți să acceptăm pași pe care nu i-am fi crezut posibili, gesturi pe care n-am fi crezut că le vom putea face, decizii pe care nu ne-am fi imaginat vreodată că le vom înțelege, am rămas…aici și suntem bine. Viața e lecția noastră. Supremă!

Aquatim a fost, din debutul pandemiei, alături de comunitatea din care face parte, de spitalele și medicii Timișoarei, de clienți, angajați și colaboratori. Cu un program adaptat noilor condiții, compania noastră și-a păstrat în siguranță oamenii pentru a fi, în toată această perioadă, aptă să îndeplinească orice solicitare venită din partea clienților. Am fost și rămânem aproape de voi. Mulțumim pentru încredere! Zi bună, cu sănătate!” – este mesajul Aquatim, joi 11 martie 2021.

 

Comentarii

comentarii