Acasă Cultura Art-Hoc – un spațiul destinat artiștilor din Banat -va fi inaugurat, joi,...

Art-Hoc – un spațiul destinat artiștilor din Banat -va fi inaugurat, joi, în inima Timișoarei

1010
DISTRIBUIȚI

În Piața Unirii din Timișoara nr. 6, etajul 1, în data de 31 octombrie, de la ora 19.00, va fi inaugurat un nou spațiu destinat proiectelor artistice pentru creatorii din Banat.

ART-HOC – Art Studio & Event este o zonă nouă în Timișoara, în care vor fi aduși la un loc iubitorii artei, cu scopul de a organiza și de a expune diferite proiecte artistice.

Este vorba de cursuri de artă, workshopuri, conferințe, lansări de carte, expoziții etc.

Art-Hoc își deschide porțile cu primul său eveniment:
expoziția personală de pictură “Moments of creation” a artistei clujene Teodora Pop. Vernisajul acestei expoziții marchează inaugurarea noului spațiul destinat artei, joi 31 octombrie, începând cu ora 18:00.

”V-am pregătit multe momente frumoase și invitați speciali pentru inaugurarea acestui spațiu situat chiar în inima Timișoarei. Vă așteptăm cu mult drag!” este mesajul organizatorilor.

Speaker va fi Gina Dragomir – ”Pictorița îngerilor” – artist plastic intuitiv, terapeut și designer, spranumit și ”Pictorița îngerilor”. Fondatoare a brandului ArtisanArt, ea crează accesorii de artă aplicată, pornind de la propriile tablouri pictate.

În calitate de speakeri vor mai fi jurnalista Codrina Tomov și poetul Robert Serban, proaspătul laureat la Gala Premiilor AgențiadeCarte octombrie 2019, cu volumul ”Tehnici de camuflaj”.

Seara lansării spațiului Art-Hoc  va include și un moment muzical de excepție, susținut la pian de către artista Cristina Struța.

Comentarii

comentarii