Acasă Administraţie Atenționare Aquatim: ”Îți uzi grădina și gazonul de la robinet, îl lași...

Atenționare Aquatim: ”Îți uzi grădina și gazonul de la robinet, îl lași pe vecin fără apă! Te rugăm nu proceda așa!”

1446
DISTRIBUIȚI

Presiunea scăzută sau chiar lipsa apei la robinet sunt două probleme cu care se confruntă locuitorii Timișoarei și ai localităților din județul Timiș unde operează Aquatim, odată cu venirea căldurii și începerea lucrărilor agricole.

Cu atât mai mult, cu cât cetățenii se află acasă în stare de urgență, Aquatim se așteaptă la consumuri de apă ridicate.

Prin urmare, specialiștii Aquatim revenim cu o recomandare importantă, spre binele tuturor: folosiți cu măsură apa din rețeaua publică, pentru udarea grădinilor sau a spațiilor verzi existând posibilitatea forajelor proprii.

Orice consum peste medie de apă potabilă – fie că este pentru udatul grădinilor, spațiilor verzi sau pentru uz menajer – va fi resimțit de către toți consumatorii branșați la rețeaua respectivă.

Folosirea rațională a resurselor de apă și prevenirea risipei este o responsabilitate comună a companiei de apă și a consumatorilor.

Aquatim are competența tehnică pentru a asigura necesarul de apă în aria de operare – forajele și rețelele din exploatare sunt inspectate cu regularitate pentru a preveni avariile, iar pe timp de noapte se refac stocurile din rezervoare.

În numeroase localități, Aquatim a preluat foraje și rețele de alimentare insuficient dimensionate pentru necesarul local de apă și a făcut investiții importante pentru ca și clienții săi din afara Timișoarei să beneficieze de apă suficentă, cu o calitate corespunzătoare la robinet.

În ultimii cinci ani, au fost conectate la rețeaua de apă a Timișoarei localităţile Albina, Ghiroda, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Urseni și Utvin. În toate localitățile din aria de operare au fost instalate contoare.

Mulțumim, vă dorim multă sănătate! -este mesajul prof. univ. dr. Ilie Vlaicu, director general Aquatim SA Timișoara.

Comentarii

comentarii