Acasă Actualitate Atmosferă relaxantă și delicii culinare, la Select Bistro Cafe, inaugurat în Iulius...

Atmosferă relaxantă și delicii culinare, la Select Bistro Cafe, inaugurat în Iulius Town

750
DISTRIBUIȚI

Odată cu inaugurarea Iulius Town, timișorenii au la dispoziție numeroase restaurante și cafenele tematice, pentru pauza de la birou sau relaxarea de după program. Una dintre aceste locații este Select Bistro Cafe, un loc în care să evadezi din cotidian.

Select Bistro Cafe este situat la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 și dispune de o terasă generoasă, cu deschidere spre parcul Iulius Gardens. Cu o amenajare „selectă”, pusă în valoare de elemente naturale, restaurantul propune un meniu bogat, cu specific românesc și internațional.

Preparate gastronomice variate invită oaspeții într-o călătorie culinară prin Asia, America sau Europa, cu bunătăți precum sushi, risotto cu brânză brie și prosciutto, creveți black tiger, mușchi de vită Argentina, Quesadilla cu calamar, burgeri apetisanți, dar și multe alte surprize pregătite de bucătarul șef, pentru a răspunde celor mai exigente preferințe. Festinul este completat cu deserturi savuroase, precum Lava cake cu sos de lavandă, Cheesecake după rețete originale și multe alte delicii.

Select Bistro Cafe vine în întâmpinarea celor care lucrează în clădirile de birouri din Iulius Town cu un meniu Business Lunchde luni până vineri, începând cu ora 12.00. Combinații de preparate autohtone sau internaționale fac deliciul celor care aleg noul restaurant pentru pauza de masă sau pentru o întâlnire de afaceri. Pentru că îmbină și zona de lounge, este destinația perfectă și pentru ieșirile cu prietenii după birou sau în week-end ori masa în familie. 

atmosferă sofisticată, într-un decor select, specific locațiilor occidentale, invită clienții la relaxare deplină. Florile și mușchii verzi abundă în restaurant, ca o continuare a spectacolului naturii din parcul Iulius Gardens, asupra căruia terasa oferă o priveliște impresionantă.

Select Bistro Cafe completează oferta generoasă de posibilități de petrecere a timpului liber propusă de primul proiect mixt din vestul țării, o investiție de 442 milioane de euro, dezvoltată în jurul Iulius Mall Timișoara.

Comentarii

comentarii