Acasă Sănătate Audio Alfa a deschis primul cabinet de audiologie și protezare auditivă din...

Audio Alfa a deschis primul cabinet de audiologie și protezare auditivă din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Audio Alfa, companie cunoscută pentru calitatea serviciilor și soluțiilor auditive inovatoare pe care le oferă, anunță deschiderea unui nou cabinet în Timișoara.

Cabinetul se află pe Bulevardul Victor Babeș, numărul 20, și pune la dispoziția pacienților săi o serie de servicii audiologice gratuite și soluții personalizate fiecărui pacient. Printre serviciile gratuite se regăsesc: anamneza, consultația otoscopică , testul Rinne & Weber, audiograma tonală și vocală, și multe altele.

„Suntem recunoscători că avem oportunitatea de a oferi acces mai ușor la servicii de calitate în domeniul sănătății auditive pentru locuitorii din Timișoara și zonele apropiate. Suntem conștienți de impactul negativ pe care pierderea auzului îl poate avea asupra vieții de zi cu zi și suntem hotărâți să ajutăm oamenii să redobândească bucuria sunetelor.” Bogdan Dumitru, Cofondator Audio Alfa.

Audio Alfa are o reputație solidă în domeniul audiologie și reabilitării auditive, fiind apreciată pentru serviciile de înaltă calitate și soluțiile personalizate pe care le oferă. Cu o echipă de profesioniști dedicată și o abordare centrată pe pacient, Audio Alfa promite cele mai bune rezultate pentru fiecare persoană care le calcă pragul.

Comentarii

comentarii