Acasă Actualitate Avocatul Cătălin Șerban, fost vicepreședinte al CAT, a decedat la Spitalul de...

Avocatul Cătălin Șerban, fost vicepreședinte al CAT, a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, răpus de Covid-19

11274
DISTRIBUIȚI

Medicii nu au mai putut face nimic pentru vindecarea de Covid-19 a avocatului Catalin Serban, 44 de ani, care se afla internat in stare grava la sectia ATI a Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara.

Ultima sansa pentru fostul judecator, o perioada vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, nu a mai venit. Desi un omul de afaceri Romeo Dunca a oferit 10.000 de lei pentru oricine ar fi donat plasma cu anticorpi pentru salvarea lui Catalin Serban, se pare ca nu s-au gasit persoane vindecate de Covid care ar fi putut face acest gest vital. Sau transfuzia a venit prea tarziu…

Astazi, fostul judecator a decedat la Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, spre disperarea rudelor si a prietenilor care i-au fost alaturi pana in ultima clipa.

Catalin Serban s-a infectat cu coronavirus într-o vacanță în Grecia, unde a fost însoțit și de Mircea Ioan Bucătaru-Petrescu, unul dintre oamenii implicați activ în viața socială și economică a Timișoarei, decedat în 19 august, la 63 de ani, tot din cauza COVID-19.

Comentarii

comentarii