Acasă Eveniment Bărbat înjunghiat și focuri de armă, pe o stradă din Arad

Bărbat înjunghiat și focuri de armă, pe o stradă din Arad

DISTRIBUIȚI
Sursa foto: aradon.ro

Un scandal s-a produs vineri seara, în Arad, după ce un bărbat l-a înjunghiat pe altul și a tras două focuri de armă spre el.

Poliția Arad a fost sesizată prin apel la 112 despre un scandal pe Aleea Borsec, din Arad. Agresorul a fost identificat, dar încă nu a fost prins.

Incidentul a avut loc la o carmangerie amplasată pe Aleea Borsec. Bărbatul de 29 de ani administrează carmangeria şi are și o frizerie. Recent, acesta i-ar fi spus uneia dintre frizerițe că trebuie să plece. Atacatorul este iubitul frizeriței şi a venit “să facă dreptate”, scrie aradon.ro.

Agresorul, în vârstă de 26 de ani, s-a deplasat la carmangerie, cu un cuțit în mână. Tânărul de 29 de ani se afla în interior, împreună cu un angajat. Când l-a zărit pe bărbat cu cuțitul în mână, îndreptându-se spre magazin, patronul a luat un extinctor în mână și a ieșit în întâmpinarea bărbatului. Atacatorul a reușit să-l rănească pe tânărul de 29 de ani în zona umărului, apoi a scos un pistol cu bile și a tras două focuri, relatează aradon.ro.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

“În urma investigațiilor a reieșit că un bărbat de 26 de ani l-ar fi împuns cu un obiect tăietor-înțepător și ar fi tras două focuri de armă înspre un alt bărbat de 29 de ani, ambii din municipiul Arad”, transmit reprezentanții Poliției Arad, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 29 de ani a suferit răni superficiale.

A fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri și alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii