Acasă Eveniment Bărbat omorât de o mașină, în Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la...

Bărbat omorât de o mașină, în Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină, marți dimineața, pe DN 58, în județul Caraș-Severin. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii au fost sesizați marți dimineața, prin apel la 112, despre producerea unui accident soldat cu decesul unui pieton. Este vorba de un bărbat de aproximativ 65-70 de ani, care se pare că a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea DN 58, la intrarea în municipiul Caransebeș dinspre Reșița. Șoferul a părăsit locul accidentului. Polițiștii fac cercetări pentru identificarea șoferului și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

UPDATE

„În urma accidentului rutier din această dimineață, când un bărbat de 70 de ani, din județul Olt, a decedat, fiind lovit de un autovehicul pe DN58, la intrarea în municipiul Caransebeș, polițiștii au declanșat multiple activități pentru identificarea autorului, activități desfășurate atât în județul nostru cât și în județele limitrofe. După aproximativ 4 ore de la producerea accidentului autorul a fost identificat de polițiștii din Deva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia și Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate. Polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii